Guangzhou Tianhe District Qianjin Decheng Construction Machinery Parts Business Department

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Guangzhou Tianhe District Qianjin Decheng Construction Machinery Parts Business Department Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Tianhe District Qianjin Decheng Construction Machinery Parts Business Department Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 2000000-3000000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 50% - 60%
Inleiding

Powertrain, voltooit reeks van motor. Motoronderdelen: cilinderkop, cilinderblok, cilindervoering, zuigerreeks, oliepomp, waterpomp, brandstofinjectiepomp, brandstofinjectorassemblage, trapasstruik, koppelstangstruik, zonderlinge dragende struik, zonderlinge schachtassemblage, klep, zetelring, de Platen van het klepslot, klepkappen, de verbindings behoudende ringen van de trapas voor en achterolie, de Hydraulische pompassemblage van enz., reismotor, schommelingsmotor, versnellingsbak, zuigerschoen. Cilinder, klepplaat en verbindingen.

 

 

China Guangzhou Tianhe District Qianjin Decheng Construction Machinery Parts Business Department Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou Tianhe District Qianjin Decheng Construction Machinery Parts Business Department Bedrijfsprofiel 1China Guangzhou Tianhe District Qianjin Decheng Construction Machinery Parts Business Department Bedrijfsprofiel 2China Guangzhou Tianhe District Qianjin Decheng Construction Machinery Parts Business Department Bedrijfsprofiel 3China Guangzhou Tianhe District Qianjin Decheng Construction Machinery Parts Business Department Bedrijfsprofiel 4

Geschiedenis

Het merk van Japan Fujishan neemt motoronderdelen als kern en machtigt van de Bouwmachines van Guangzhou Decheng de delenco., Ltd om de enige algemene agent in China.Specializing in de groothandel te zijn en verkoop van motoronderdelen, voeren wij direct deze echte motoronderdelen van in het buitenland met Japanse Fushishan-merkfabrikanten in om China na marktzaken volledig te ontwikkelen. Zodat de binnenlandse de industriegebruikers van bouwmachines, de onderhoudsinstallaties en de agenten van de eind groothandelsprijzen en van de echte motoronderdelen van uitstekende kwaliteit kunnen werkelijk genieten. Het bedrijf heeft opstellingsduizenden vierkante meters van pakhuis in Guangzhou de oorzaak te zijn van het kopen, hamsterend, verpakkend, en direct aan de markt voor in het groot verkoop door het professionele de dienstteam van het bedrijf te verdelen. In de binnenlandse markt, ons bedrijf met Fujishan-merk als kern, door het perfecte de dienstproces van het bedrijf, zodat u werkelijk van de kwaliteitsborging van echte delen, waardevolle bron uit de eerste hand, geniet en de meest professionele motoronderdelenleverancier in China ernaar streeft te zijn.

Dienst

China Guangzhou Tianhe District Qianjin Decheng Construction Machinery Parts Business Department Bedrijfsprofiel 0

 

 

China Guangzhou Tianhe District Qianjin Decheng Construction Machinery Parts Business Department Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

 

Ons Team

Merkvisie
opdracht: merksterkte en creatief
waarden: verantwoordelijkheid, eerlijkheid, eerbied, groepswerk, enthousiasme, het leren
Praktisch standpunt: bereidend en innovatief, eindeloos